Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

Compania «Incomlac» cuprinde 5 secţii şi spaţii destinate procesului de producere: 1. Secţia de lapte integral; 2. Secţia pentru producerea untului şi spredului; 3. Secţia de brînzeturi; 4. Secţia de lapte praf degresat şi lapte concentrat; 5. Secţia pentru producerea îngheţatei. Toate cinci secţii sunt dotate cu utilaje moderne de înaltă eficienţă. În anul 2011, compania a acordat o atenţie deosebită procesului de producere a îngheţatei şi a realizat în acest sens programul de modernizare a secţiei de fabricare a îngheţatei investind mai mult de 1 mln. de euro.

Mai detaliat...

Întreprinderea SA "Incomlac" produce mai mult de 100 de feluri de produse: lapte pasteurizat în peliculă de polietilenă şi ambalaj de carton în volum de 1 litru; o gamă largă a produselor lactate în peliculă de polietilenă şi ambalaj de carton cu masa 500g şi 1000g; 3 feluri de smîntînă în peliculă de polietilenă de 500g; brânză cu fracţie masică de grăsime diferită ambalată a cîte 250g şi 500g; o varietate de brînzici glazurate (în secţie este instalată linia de producere a următoarelor feluri de brînzici glazurate: MIC-VIS 6 tipuri, LACTIC 4 tipuri şi INCOMLAC 3 tipuri). Mai detaliat...

S. A. «Incomlac» lucrează permanent asupra îmbunătăţirii calităţii producţiei puse în circulaţie.
Noi garantăm calitatea înaltă a produselor, pentru că efectuăm riguros un control tehnologic de laborator al producţiei la toate etapele de fabricare.

Mai detaliat...