Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

Compania «Incomlac» cuprinde 5 secţii şi spaţii destinate procesului de producere şi anume:
1. Secţia de lapte integral este dotată cu echipamente moderne şi permite fabricarea unei game largi de produse acido-lactice, smântână, smântână dulce şi lapte pasteurizat. Materia primă de bază a companiei pentru fabricarea produselor lactate o constituie laptele de vacă de înaltă calitate, cu nivel maxim de purificare în purificatoarele de lapte moderne. Odată cu utilajele tehnice, precum pasteurizator-răcitorul funcționează şi noile echipamente: omogenizator pentru îmbutelierea produsului în ambalaje de carton şi pelicolă de polietilenă. Acest lucru permite ambalarea laptelui, smântânii dulci, smântânii și băuturii acido-lactice în ambalaje cu mase diferite.
2. Secţia pentru producerea untului şi spredului, dotată cu utilaje tehnice moderne şi metode tehnologice de producere permite companiei să ocupe un loc de frunte în industrie, în ceea ce priveşte producerea şi calitatea produsului. În plus, secţia are două linii de producere a untului şi spredului, fapt, care permite producerea untului prin zbaterea continuă a smântânii dulci, precum şi prin metoda de transformare a smântânii dulci cu conţinut înalt de grăsimi. În această secţie, produsele sunt ambalate în blocuri şi în brichete a cîte 200 g. cu ajutorul dispozitivelor de dozare.
Graţie unităţii de producţie din cadrul acestei secţii, unde se fabrică brânza "Armonie" şi mai multe articole în cupe din polistiren, cu o masă de 100 g, sigilate cu capace de aluminiu.
3. Pe lîngă produsele acidolactice un loc semnificativ în gama produselor companiei îl ocupă de asemenea brînza şi produsele de brînză. Secţia de brînzeturi dispune de căzi pentru producerea brînzei, cu o capacitate totală de 24 tone de amestec. Compania este dotată cu echipamente tehnice moderne, precum: cazan de filtrare, maloxor, presă pentru brânză, concasor pentru umplutură de fructe, moară coloidală, maşini automate de ambalare a produselor de brânză în pergament şi în pahare de polistiren. Toate aceste utilaje noi permit producerea unei game largi de produse din brânză de cea mai înaltă calitate. Este de remarcat faptul, că linia de producere a brînzicilor permite producerea a peste 15 feluri de brînzici de înaltă calitate.
4. Secţia de lapte praf degresat şi lapte concentrat dispune de utilaje moderne de producere, ca spre exemplu: evaporatoare vid, uscătoare pulverizate fabricate în Cehia, cristalizator în vid, precum şi rezervoare pentru produsele lactate şi instalaţii de răcire a laptelui.
5. Secţia pentru producerea îngheţatei include următoarele departamente:
* departamentul de pregătire şi prelucrare a amestecului de îngheţată;
* departamentul de producere şi ambalare a îngheţatei, format din două compartimente;
* departamentul de producere a păhăruţelor de vafe;
* departamentul de preparare a umpluturilor de fructe şi topping-uri.
Ar fi de menţionat aici, că departamentul este dotat cu echipamente atît clasice cît şi moderne de înaltă eficienţă, ca de exemplu: rezervoare de depozitare a materiei prime şi a amestecului, cu o capacitate de la 2,5t pînă la 10 tone; placă de pasteurizare; omogenizator cu o capacitate de producere de 20 tone de amestec pe oră, cazane de filtrare, instalaţie pentru dizolvarea produselor lactate uscate, congelatoare pentru îngheţată. Graţie noului dispozitiv pentru fabricarea şi ambalarea îngheţatei, acesta permite producerea unei game largi de îngheţată pentru orice gust, precum şi în cele mai variate ambalaje.
În anul 2011, compania a acordat o atenţie deosebită procesului de producere a îngheţatei şi a realizat în acest sens programul de modernizare a secţiei de fabricare a îngheţatei, investind mai mult de 1 mln. de euro. Astfel, secţia are drept scop fabricarea îngheţatei tradiţionale „Eskimo” şi a gheţei de fructe. În rezultatul modernizării, linia italiană de producere a îngheţatei de extrudare a fost echipată cu dispenser de fructe precum şi cu dozator de amestec de două culori. Punctul forte al acestei secţii este fabricarea îngheţatei nu numai de cele mai diferite culori, dar şi de cele mai originale forme. De asemenea, aici au fost instalate trei linii de producere de înaltă performanţă şi un dispozitiv pentru ambalarea îngheţatei. Două dintre liniile de producere instalate sunt prevăzute pentru producerea îngheţatei în păhăruţe de vafe şi una pentru fabricarea îngheţatei în cornete de vafe. La fel este importantă modernizarea liniei italiene de fabricare a îngheţatei, unde se produce îngheţata în conuri şi rulete de zahăr, aceasta bucurîndu-se de o popularitate sporită în rîndul consumatorilor.

Echipamente de producere a laptelui praf degresat

Personalul secţiei de producere de lapte praf

Producerea de lapte praf degresat

Secţia de producere a laptelui praf degresat

Producerea îngheţatei cu ajutorul utilajelor noi

Producerea îngheţatei!

Noua secţie de producere a îngheţatei 2

Noua secţie de producere a îngheţatei

Producerea îngheţatei

Cele mai noi tehnologii de producere a îngheţatei

Ambalajul îngheţatei

Utilaje noi

Lucru în secţia de producere a îngheţatei

Secţia pentru producerea îngheţatei

Personalul departamentului de lapte integral

Departamentul de lapte integral

Cele mai noi utilaje în secţia de producere a untului

Producerea untului

Secţia de producere a untului