Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

Istoria fabricii de lapte din Bălţi începe în anul 1944. Fiind înzestrată cu utilaj, o casă mică cu un singur nivel de pe strada Kooperativ a devenit fabrică de lactate.
În anul 1958, pe strada Leningrad (în prezent Şt. cel Mare) a fost fondată fabrica de lapte din oraşul Bălţi cu capacitatea de producţie de 10 tone de lapte pe zi. Fabrica producea un asortiment limitat de produse: lapte, smântână, chefir, brânză de vacă.

Mai detaliat...

Societatea pe acţiuni «Incomlac» este cea mai mare întreprindere de produse lactate din Republica Moldova, care îşi desfăşoară activitatea eficient şi sigur.
Astăzi fabrica noastră se poate mândri cu profilul său complex şi colectivul de profesionişti, care îndeplinesc munca la nivelul cel mai înalt.
S. A. «Incomlac» este situată în partea de nord a ţării, în zona industrială a oraşului Bălţi. Întreprinderea are drumuri de acces cu acoperire dură şi amplasare geografică comodă. Distanţa de la întreprindere pînă la linia secundară de cale ferată este de 0,5 km, până la portul maritim al oraşului Odessa — 280 km şi până la autostrada internaţională — 6 km.

Mai detaliat...

Premiul deosebit de valoros al activităţii noastre îl constituie satisfacţia clienţilor. Producţia noastră este calitativă şi delicioasă, tehnologia de producere este perfecţionată şi modernizată, iar noi acordăm atenţie tuturor opiniilor consumătorilor. Grija faţă de clienţii noştri este prioritară pentru S.A. "Incomlac".

Mai detaliat...

În cadrul companiei noastre activează cele mai bune cadre! Specialişti de înaltă calificare din diferite domenii lucrează intensiv pentru a vă dărui o viaţă mai gustoasă şi mai sănătoasă!

Mai detaliat...