Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

Societatea pe acţiuni «Incomlac» este cea mai mare întreprindere de produse lactate din Republica Moldova, care îşi desfăşoară activitatea eficient şi sigur.
Astăzi fabrica noastră se poate mândri cu profilul său complex şi colectivul de profesionişti, care îndeplinesc munca la nivelul cel mai înalt.
S. A. «Incomlac» este situată în partea de nord a ţării, în zona industrială a oraşului Bălţi. Întreprinderea are drumuri de acces cu acoperire dură şi amplasare geografică comodă. Distanţa de la întreprindere pînă la linia secundară de cale ferată este de 0,5 km, până la portul maritim al oraşului Odessa — 280 km şi până la autostrada internaţională — 6 km. Teritoriul întreprinderii este de 64 mii km².
Baza de producţie a întreprinderii o constituie:

Secţia de producere a laptelui integral;
Secţia de producere a brânzeturilor şi produselor de brânză:
Secţia de producere a untului;
Secţia de producere a îngheţatei;
Secţia de producere a laptelui praf şi a laptelui concentrat;
Camere frigorifice: +6 °C, cu suprafaţa de 432 m²;
Camere frigorifice de temperatură joasă: de la -5 pînă la -25 °C, cu suprafaţa de 1814 m².

În ultimii ani se prelucrează peste 45 mii tone de lapte anual şi se pun în circulaţie peste 100 denumiri de producţie — fapt ce demonstrează amploarea activităţii întreprinderii.

Calitatea înaltă a producţiei S. A. «Incomlac» a fost dovedită de repetate ori în cadrul numeroaselor expoziţii şi concursuri.
S. A. «Incomlac» a fost de cinci ori laureat al Premiului de Stat al Republicii Moldova în domeniul calităţii şi competitivităţii producţiei, dintre care a fost premiat de trei ori cu diploma de gradul trei şi de două ori — de gradul întâi.

Întreprinderea a fost, de asemenea, distinsă de către Convenţia Internaţională Europeană (or. Madrid) cu diplomă pentru merite deosebite în domeniul calităţii producţiei .

De-a lungul multor ani, S. A. «Incomlac» participă la concursuri republicane, organizate de «Institutul Naţional de Standardizare şi Metrologie», unde calitatea îngheţatei şi untului fabricat de întreprindere este apreciat la maxim.
În cadrul expoziţiei republicane «Moldexpo» chefirul tradiţional clasic a fost decernat cu diplomă pentru calitate.
Mai mult decît atît, S. A. «Incomlac» a fost câştigătorul concursului «Marca comercială a anului», organizat de ziarul «Komsomoliskaia pravda».

Întreprinderea a fost premiată cu medalie de aur pentru spred-ul «Deosebit» şi medalie de argint pentru untul «Magnifico» în cadrul concursului «Molochniy uspeh» («Succesul produselor lactate») de către forumul «Молочная индустрия — 2010» («Industria produselor lactate — 2010»), or. Moscova.
Cu toate că întreprinderea a primit numeroase premii, ea nu se limitează doar la succesul obţinut. În 2011 a fost desfăşurat programul modernizării secţiei de producere a îngheţatei S. A. «Incomlac». Întreprinderea a fost dotată cu trei linii de producere de înaltă performanţă, două dintre care sunt prevăzute pentru producerea îngheţatei în pahare de vafe şi îngheţatei de tip «family-pack», iar una pentru fabricarea îngheţatei în cornete zahăroase de vafe şi a ruladelor de îngheţată. Valoarea investiţiei a constituit peste 1 mln Euro.

Utilajul nou a permis extinderea considerabilă a asortimentului producţiei şi îmbunătăţirea calitatăţii îngheţatei în păhăruţe de vafe, ca de exemplu: «Plombir», «Super Original», «Joc», «Метелица» («Meteliţa») şi «Олександрия» («Alexandria»), destinate atît pentru piaţa de desfacere moldovenească, cît şi pentru cea ucraineană.

Din tot asortimentul de îngheţată din segmentul «Premium» se remarcă plombirul «Super Original». Acesta se produce sub formă de eskimo cu masa netă de 80g şi în pahare de vafe cu masa netă de 70g, cu umpluturi «topping de ciocolată» şi «lichior Baileys». Îngheţata în brichete şi căciuliţele paharelor de îngheţată «Super Original» sunt acoperite cu glazură de ciocolată.

O noutate minunată a întreprinderii este producerea a două feluri de îngheţată la cornet: «Cornuleţ» pe bază de smântână dulce şi umplutură de căpşună, cu masa de 60g şi «Cornellito» de trei feluri, cu masa de 75g, pe bază de smântână dulce cu umpluturi de căpşună, lapte concentrat sau caramelă. Cornetele «Cornellito» sunt decorate cu căciuliţe de ciocolată stropite cu una dintre umpluturi.

Merită evidenţiat faptul, că în luna mai 2012, S. A. «Incomlac» a atins recordul cantităţii zilnice de producţie a îngheţatei, şi anume 38,8 tone pe zi. Un asemenea nivel înalt de producţie a devenit posibil graţie modernizării utilajului secţiei şi muncii asidue a colectivului în trei schimburi.

Personalul întreprinderii S. A. «Incomlac» numără 930 de angajaţi, dintre care 500 activează în sectorul de producere, 260 - în sectorul comercial şi 170 se ocupă de colectarea materiei prime.

Incomlac

Magazin specializat de produse lactate

Magazinul de produse lactate

Magazin specializat S.A. Incomlac

Magazin de firmă 3

Magazin de firmă-2

Magazin de firmă

Cafenea

Cumpărători mulţumiţi

Ziua oraşului-colectivul nostru

Ziua oraşului 2

Ziua oraşului-22 mai

Ziua oraşului-personalul nostru

Ziua oraşului-colectivul nostru

Administrația la Ziua Orasului

Ziua Oraşului