2016-08-04 Aperitiv din branza de vaci cu legume
Ingrediente:
Brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime- 100gr.
Morcov - 1/2 buc.
Castravete - 1/3 buc.
Salată chinezească - 10gr.
Ulei vegetal - trei linguri
Oțet de vin - o lingură
Semințe de floarea-soarelui - 20gr.
Piper roșu măcinat- după gust
Sare - după gust
Mod de preparare
Castraveții se taie, salata verde se mărunțește.
Se fierb morcovii, se curăță și se taie fîșii.
Pentru sos se amestecă oțetul cu sare și piper, se adaugă uleiul vegetal și patrunjelul tocat.
Brânza de vaci se mărunțește, se modulează în formă de bile, se presară cu semințe de floarea-soarelui.
Legumele preparate se așează pe un talger și se stropesc cu sos, alături se așează bilele de brânză.