Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

2013-01-02 Lapte pasteurizat

Din cele mai vechi timpuri laptele a avut un rol special în alimentaţie, servind drept hrană, medicament şi bază pentru pregătirea unei game largi de produse. Dea lungul secolelor, oamenii au încercat să menţină laptele în starea sa naturală, şi să-i păstreze, aproape în întregime proprietăţile benefice. Tehnologiile moderne de producere a laptelui, cum ar fi pasteurizarea, permit păstrarea proprietăților folositoare ale laptelui, pentru care acesta este atît de apreciat. Pentru a menţine aceste proprietăţi o perioadă îndelungată, este nevoie de un ambalaj special. În noiembrie 2012, SA "Incomlac" a început producerea laptelui de vacă pasteurizat, 2,5% grăsime în ambalaj de carton avînd volum de 1 litru. Acest lapte pur, natural, în ambalaj de carton are o serie de avantaje: este uşor de utilizat, uşor de stocat, avînd, desigur, un design stilat. Laptele a fost şi rămâne pînă în prezent un produs de primă necesitate, de aceea noi încercăm să îmbinăm toate avantajele acestuia cu simplicitatea în utilizare.