Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

2015-03-25 Caserolă din brînză de vaci cu sirop de fru

Ingrediente:
Brânză de vaci - 500g
Smântână - 3 linguri
Ouă - 1 buc.
Zahăr - 3 linguri
Stafide - 100g
Griş - 2 linguri
Vanilie - după gust
Sirop de fructe de pădure - 1 pahar
Ulei – 3 linguri


1. În brînza tocată se pun 2 linguri de ulei, un ou bătut cu zahăr, griș, 1/2 linguriță de sare, vanilie.
2. Toate acestea se amestecă bine cu lingură de lemn, se adaugă stafidele curățate și spălate.
3. După aceea, brânza de vaci, se pune pe o tigaie unsă și presărată cu pesmeţi, suprafaţa se nivelează, se unge cu smântână, se stropeşte cu ulei și se coace în cuptorul fierbinte timp de 25-30 de minute. Pe masă caserola se servește fierbinte cu sirop sau cu smântână.