Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

2013-04-22 Salată cu brînză proaspătă de vaci

Ingrediente:
brînză proaspătă – 150g;
sfeclă – 300g;
mărar – 50g;
pătrunjel – 50g;
nuci mărunţite – 50g;
maioneză – 3-4 linguri;
1 ceapă;
ouă fierte – 2 buc;
sare şi chimen.

Modul de preparare:

Spălaţi şi fierbeţi sfecla. Curăţaţi-o şi daţi-o prin răzătoare. Curăţaţi ceapa, apoi mărunţiţi-o. Mărunţiţi pătrunjelul şi mărarul. Tăiaţi ouăle în cuburi mici. Amestecaţi brînza proaspătă, ouăle, ceapa, nuca şi verdeţurile proaspete. Adăugaţi sare şi chimen după gust. Amestecaţi bine.
Aranjaţi sfecla pe o farfurie, adăugaţi jumătate de maioneză şi acoperiţi-o cu amestecul de produse. Apoi adăugaţi maioneza rămasă şi garnisiţi salata cu verdeţuri.