Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

2016-08-04 Aperitiv din branza de vaci cu legume

Ingrediente:
Brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime- 100gr.
Morcov - 1/2 buc.
Castravete - 1/3 buc.
Salată chinezească - 10gr.
Ulei vegetal - trei linguri

Mai detaliat...

2014-09-05 Supă de lapte cu ciuperci

Cîte 1 litru de lapte și apă ;  8-10 ciuperci proaspete ; 6 cartofi ; 1 ceapa
 

Mai detaliat...

2014-08-22 Salată de legume cu dressing de sos „Pesto”

1. Pentru prepararea sosului „Pesto” se dă prin răzătoare caşcaval „Parmezan” sau se adaugă caşcaval ras, alune, ulei de măsline, parmezan ras, busuioc. Usturoiul şi sarea se mărunţesc în blender pînă la obţinerea unei mase omogene.
 

Mai detaliat...

2013-04-22 Salată cu brînză proaspătă de vaci

Ingrediente: brînză proaspătă – 150g; sfeclă – 300g; mărar – 50g; pătrunjel – 50g; nuci mărunţite – 50g; maioneză – 3-4 linguri; 1 ceapă; ouă fierte – 2 buc; sare şi chimen.

Mai detaliat...

Pagini:

1 2