2016-08-04 Aperitiv din branza de vaci cu legume
Ingrediente:
Brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime- 100gr.
Morcov - 1/2 buc.
Castravete - 1/3 buc.
Salată chinezească - 10gr.
Ulei vegetal - trei linguri
2014-09-05 Supă de lapte cu ciuperci
2014-08-22 Salată de legume cu dressing de sos „Pesto”
1. Pentru prepararea sosului „Pesto” se dă prin răzătoare caşcaval „Parmezan” sau se adaugă caşcaval ras, alune, ulei de măsline, parmezan ras, busuioc. Usturoiul şi sarea se mărunţesc în blender pînă la obţinerea unei mase omogene.
2013-04-22 Salată cu brînză proaspătă de vaci
Ingrediente: brînză proaspătă – 150g; sfeclă – 300g; mărar – 50g; pătrunjel – 50g; nuci mărunţite – 50g; maioneză – 3-4 linguri; 1 ceapă; ouă fierte – 2 buc; sare şi chimen.
Mai detaliat...Pagini: |
1 | 2 |
---|