Recete Căutaţi de lucru? Contactaţi RO RU EN
temp
temp
temp

Calitatea înaltă a produselor lactate este determinată în mod direct de materia primă, deci de calitatea laptelui, condiţiile de colectare, depozitare şi livrare a laptelui la uzină.

Nivelul de calitate a laptelui este echivalent cu totalitatea proprietăţilor şi indicatorilor biologici, chimici, fizici, sanitaro-igienici, care sunt examinaţi cu mare atenţie de către specialiştii uzinei «JLC», în conformitate cu documentele normative.

Caracteristicile şi indicatorii de bază, studiaţi de specialiştii companiei «JLC» sunt: aciditatea laptelui, densitatea, impuritatea mecanică, contaminarea microbiologică, cantitatea de celule somatice şi temperatura de răcire a laptelui.

Pe lîngă indicatorii principali, mai este examinat şi conţinutul de substanţe nocive, care este luat în consideraţie în cadrul certificării laptelui (pesticide, metale grele, antibiotice, micotoxine, nitrozoamine, hormoni, radionuclizi).

Punctul de colectare din s. Camenca

Punctul de colectare

Punctul de colectare s. Camenca